Musiikki

Lämpimään ja herkkään muistotilaisuuteen lohdutusta ja toivoa voi tuoda myös kauniin musiikin sävelin.

Musiikki muistotilaisuuteen

Kun suru on ja suunnaton ikävä koskettaa, hautajaisjärjestelyt vievät paljon voimia. Lämpimään ja herkkään muistotilaisuuteen lohdutusta ja toivoa voi tuoda myös kauniin musiikin säveliin.

Voit tilata kauttamme Petri Laaksosen, Pekka Simojoen tai Even & Ossin esiintymään siunaus- ja muistotilaisuuteen.

Yhteydenotot musiikissa
Minna Kastikainen
Puhelin 06 420 7500
Sähköposti minna.kastikainen(ät)hautausjajuhlapalvelut.fi

Yhteistyössä Ohjelmatoimisto Kristalli Oy

Petri Laaksonen

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen on tehnyt urallaan erityisen monipuolisesti musiikkia. Vuonna 1994 julkaistun Täällä Pohjantähden alla debyyttilevyn jälkeen Laaksonen on julkaissut useita soololevyjä ja kokoelmia sekä säveltänyt lukuisia teemallisia albumeita mm. Sininen hetki, Lauluja särkyneille, Lohdutuksen lauluja ja In Memoriam – Elät aina minussa. Lisäksi hänen kynänjälkensä on tunnettu monista iskelmistä ja euroviisuista (Eläköön elämä, Sata salamaa) aina joululauluihin ja hengellisiin sävelmiin. Yhteensä Laaksosen albumeita on myyty yli 250 000 kappaletta.

 

Pekka Simojoki

Pekka Simojoki on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja. Yhteensä Simojoen lauluja on kertynyt yli 750.

Erityisesti yhteistyö runoilija Anna-Mari Kaskisen kanssa on tullut tunnetuksi. Myös virsikirjasta löytyy heidän laulujaan. Pekka Simojoki on tehnyt yhteistyötä myös muiden runoilijoiden kanssa ja kirjoittaa itsekin tekstejä.

Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa lähes 80 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin.

Eve & Ossi

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan harvinaisen kauniisti yhteen soivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Hyvää matkaa

”Taas valo viiltää taivaanrantaa

se päivän yöstä erottaa.

On tullut aika pois se antaa,

jota niin paljon rakastaa.

Sen järjellä me ymmärrämme,

kun toinen lähtee, toinen jää.

Vain pieni lapsi sisällämme

ei sitä tahdo käsittää.”

Säv. Petri Laaksonen – San. Markus Bäckman – Sov. Petri Laaksonen, Matti Kallio