Hautauspalvelut

Hautajaiset ovat tärkeä osa surutyötä. Palvelemme kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa ja haluamme auttaa Sinua surun keskellä.

Arkut ja uurnat

Kauttamme laadukkaan, ekologiset ja kotimaiset SHT-Tukku Oy:n arkut ja uurnat. Arkkujen ja uurnien laajasta valikoimasta löydät mieleisesti.

Kukkalaitteet ja -asetelmat

Yhteistyökumppanimme Seinäjoen Kukkakammari valmistaa kukkalaitteet ja -asetelmat pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Vainajan kuljetus

Vainajan kuljettaminen sairaalasta tai terveyskeskuksesta siunaus-, hautaus- tai tuhkauspaikkaan hoidetaan hautaustoimiston puolesta. Kuljetus on sovittavissa omaisten kanssa ja kuljetuksen yhteydessä on mahdollisuus pitää saattotilaisuus.

Hautakivet ja muistomerkit

Välitämme Kivilähteen hautakiviä ja muistomerkkejä. Liikkeessämme on nähtävillä yleisimmin käytetyt hautakivet selä Kivilähteen hautakivimallisto.

Valokuvaus

Hautajaisten valokuvaus on hautaustoimistomme palvelu, jolloin tilaisuuden valokuvauksen tekee hautaustoimiston edustaja. Omaiset voivat keskittyä itse tilaisuuteen.

Musiikki

Kun suru ja suunnaton ikävä koskettaa, hautajaisjärjestelyt vievät paljon voimia.

Lämpimään ja herkkään muistotilaisuuteen lohdutusta ja toivoa voi tuoda myös kauniin musiikin sävelin.

Voit tilata kauttamme Petri Laaksosen, Pekka Simojoen tai Even & Ossin esiintymään siunaus- ja muistotilaisuuteen

Perunkirjoitus

Yhteistyökumppanimme perintöoikeudellisissa asioissa on Lakiasiaintoimisto Suometar Oy Seinäjoelta. Mm. testamentit sekä ositus- ja jakokirjat voi tilata joko suoraan meiltä tai yhteistyökumppaniltamme.

Hautaustestamentti

Hautaustestamentilla testamentin tekijä voi määrätä omista hautajaisistaan. Autamme hautaustestamentin suunnittelussa ja hautaustestamentin tekemisessä.

Hinnasto

Seinäjoen Hautaustoimiston alkaen hinnasto. Ottamalla meihin yhteyttä voimme käydä yhdessä läpi, mitkä tuotteet ja palvelut tarvitaan hautausjärjestelyiden onnistumiseksi.

Memoria hautaustoimisto

Memoria on yksityisten hautaustoimistojen omistama koko Suomen kattava yhteistyöverkosto. Sukupolvien aikana kertynyt tieto, ammattitaito ja korkeatasoinen palvelu yhdistää kaikkia Memoria-toimistoja. Jäsenistä suurin osa on jo vuosikymmeniä toimineita, paikallisia perheyrityksiä.

Ota meihin yhteyttä

Olemme tukenasi surun keskellä. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikissa hautajaisiin liittyvissä asioissa.

11 + 2 =