Hautajaisten suunnittelu

Hautajaisten suunnittelu voidaan aloittaa heti läheisen kuoltua. Autamme mielellämme hautajaisten suunnittelussa ja käytännöissä. Olemme tukenasi surun hetkellä.

Hautajaisten suunnittelu

Läheisen kuolema tulee monesti yllättäen. Surun hetkellä voi olla hankaluuksia hahmottaa mitä pitää tehdä ja missä pitää käydä. Autamme sinua hautajaisten järjestelyissä ja käytännä asioissa.

Hautajaisten suunnittelu

Asioidessanne toimistollamme, voimme varata siunauspaikan ja -ajan, papin ja kanttorin palvelut, hautapaikan sekä muistotilaisuuden paikan ja tarjoilun, tai voitte hoitaa asian myös kirkkoherranvirastossa. Voimme laatia yhdessä siunaustilaisuuden käsiohjelman, jonka painatuksesta huolehdimme. Käsiohjelman hinta riippuu painettavasta kappalemäärästä. Voimme myös painattaa kutsut siunaus- ja muistotilaisuuteen, hinta määräytyy kutsujen kappalemäärän mukaisesti.

Toimistolla voidaan laatia kuolinilmoitus lehteen, ja lähetämme sen valitsemienne lehtien toimituksiin.

Hautajaisten suunnittelu ja lehti-ilmoituksen laadinta kuuluvat palveluun, eikä niistä laskuteta erikseen.

Voit suunnitella hautajaiset Memoria -hautaustoimistojen hautajaisten suunnitteluohjelmalla.

Ensiohje omaisille

Suomen Hautaustoimistojen liitto ry on koonnut sivuilleen kattavan ensiohjeen omaisille. Myös meiltä liikkeestä saat ohjeita ja neuvoja asioiden järjestämistä varten.

Ensiohje omaisille

Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry on koonnut sivuilleen kattavan ensiohjeen omaisille. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan ensiohjeeseen. Myös meiltä liikkeestä saat ohjeita ja neuvoja asioiden järjestämistä varten.

Suomen Hautaustoimistojen liiton ensiohje omaisille tästä linkistä.

Tieto hautajaisista ja hautajaisten suunnittelusta ja järjestämisestä saat hyvät hautajaiset sivuilta.

Muistovärssyt

Muistovärssyjä ja -lauseita hautajaisia varten.

Muistovärssyt

Olemme koonneet hautajaisia ja muistotilaisuuksia varten muistovärssyjä. Voit käyttää muistovärssyjä kukkalaitteissa ja muissa hautajaisiin sekä muistamiseen liittyvissä tilanteissa.